Blog

Hazırlanın Başlıyoruz!

HAZIRLANIN BAŞLIYORUZ...


Mucizevi formüllerle zayıflamaya çalıştık, denemediğimiz diyet, içmediğimiz bitki çayı kalmadı ama hala aradığımızı bulamadık. Ölümsüzlük iksirini arar gibi kilo vermenin, sağlıklı olmanın yollarını arıyoruz. Bu uğurda fazlaca yorduk kendimizi. Zamanımızı, enerjimizi, paramızı... Haddinden fazla sarf ettik.

Ararken şunu unuttuk üç günlük detoksla ne yılların kilosu verilebilir ne de kaybettiğimiz sağlığımızı geri kazanabilirdik. Bir ömrü bir kilo aldım beş kilo verdim döngüsünde de geçiremezdik. Bir yolu olmalıydı hayatın içinde kolaylıkla uygulayabileceğimiz, ömür boyu sürdürebileceğimiz bir yolu. Diyetteyim diye hayattan kendimizi soyutlamadığımız; sohbetin tadına varırken yemeğin lezzetini aldığımız, sağlığımızı da es geçmediğimiz bir yolu.

Böyle bir yol mümkün mü diyeceksiniz, elbette mümkün.

Asıl soru; peki ama nasıl? Beslenmeye dair yanlış olan alışkanlıklarımızı doğrularıyla değiştirerek, gereksiz bilgi kirliliklerinden arınarak. Kendi biricikliğimizde bedenimizi dinleyerek, bedenimizi tanıyarak. Bedenimizin ihtiyaçlarını doğru anlayarak.

Yazılarımız tam da bu noktada kafalardaki karışıklığı gidermek, doğru ve yeterli bilgiyi sağlamak, en önemlisi sizlere yardımcı olmak için yayınlanacak. Her hafta kafalardaki soru işaretlerini azaltmaya, pratik bilgiler vermeye çalışacağız.İNŞALLAH gelecek hafta yeni konumuzla bismillah diyeceğiz. Gelecek hafta görüşmek üzere...

Sevgiler, selamlar...

Dyt. Merve Bal